sâmbătă, 18 octombrie 2008

Bine-ai venit in Romania!

La ce va ganditzi cand spuneti Romania!... Va zic eu:la cocalari,la tzigani,la manelari,la gropile din strazi,la salariile mici,la preturile uriase,la boschetari,la caini vagabonzi si la comunisti.De aceea cand vezi un englez,un american,un chinez etc in vacantza in tzara ta ... incepi sa te uiti la ei lung ... si itzi vine sa le spui ... CE PLM CAUTATI AICI?... Sunt un mare fan South Park ... si intr-un episod din sezonu 4 ... era vorba despre niste quintopples ... fete de circ ... la un circ rus ... ele fiind romance.Ajungand in America ... le moare bunica ... si presedintele roman vrea sa le aduca in apoi in tzara ... Americanii incep sa fak scandal ... si fetele nu se mai intorc ... iar un report spune:NOW THE GIRLS ARE SAFE AND DON'T HAVE TO GO BACK TO ROMANIA ... THE ASSHOLE OF THE WORLD! ... neau descris perfect ;) ...

4 comentarii:

T1gRe spunea...

"Cica sa construit un robot de ultima ora , care prinde hoti , acesta a fost testat intai in Franta si a prins intr-o ora 100 de hoti,apoi a fost testat in America unde a prins 200 de hoti ,apoi a fost testat si in Romania ,unde sa furat robotul."

sÏmpLê ¦ Mðdð spunea...

vai dar nici nu sti ude unde scoate idio*ul asta glumele astea,asa-zisele glume neoriginale.cred ca am primit mass-ul asta de 100 de ori .you suck R. cat despre tine, imi place blogul.continua :*

T1gRe spunea...

uite pe cineva care vb engleza ,"EIGHT?WHY?NO!"ti se pare cunoscut?mie da.Apropo de ce crezi ca o pus Razvan pe romana blogul? ca sa vorbesti tu in engleza..

T1gRe spunea...

Dak nuti plac glumele ,nu ma intereseaza si nu cred ca intereseaza si pe altcineva asa ca te rog nu umple blogul cu posturi inutile.