sâmbătă, 18 octombrie 2008

OTV-ul!...


Dupa revolutie ... Romania a inceput sa aiba parte de o mare diversitate de posturi de televiziune ... dintre care minunatul OTV,care se pare ca are ratingul cel mai mare :))! la OTV il vezi toata ziua p Domnul Dan Senzationescu (Senzational, In direct si in reluare) care vorbeste de obicei despre Elodia ... Elodia are un an de cand a disparut ... iar OTVul a ajuns la ep 200 si cv ... acum sincer ... Spuneti-mi si mie ce legatura are Magda,Masa,Cioaca si toti tampitii care apar la emisiunea lu bou ala ... cu Elodia:|? ... cel mai tari sunt voturile din partea dreapta!=)) ... Credeti ca Cioaca e sexos?DA 80% NU 20% ... Eu nush cum poti sa te uiti la OTV!Eu mas plictisi sa ma uit toata ziua la Senzationescu cum vorbeste singur si cum zice din 2 in 2 sec SENZATIONAL DOAMNELOR SI DOMNILOR ... Au trecut 2 ani de la disparitia Elodiei si prin investigatiile OTVului am aflat ca .... aaa ... Cioaca e sexos si ca Magda e manelara!...Ati auzit ImNul OTV?NUMAI OTVUL FACE FRATE AUDIENTA! ... =)) nush cum draq poti sa fii asa de penibil =)) ... in acel platou apar tot felu de oameni care mai de care mai tampiti,prosto,idioti,nespalati(2 sec am tinut tv-ul p otv si o trebuit sa aerisesc 2 ore sufrageria ... ) ... Doar la noi :)) doar la noi =))

3 comentarii:

lorismith spunea...

si asta ma scoate din minti!
mare dreptate ai!

lorismith spunea...

nu ai sa vezi calitate!!!??/hm
asta se vinde senzationalul.sa te holbezi in chilotii altora si sa vezi cacatul din viata de cacat a unor psihopati si sociopati
ma scoate din minti,cum spuneam

...;)pu$yCat...;) spunea...

OTV-ul e programul de panarama sau mai bine zis "programul panarama"
;) va zic yo...mai stiti cand ziceau astia de la OTV ca vine sf lumii cik:))? unde a venit?la ei poate:)) sau ca vine Elodia:)) deunde sa vina mah?din pamant deunde?...s-o mai lase-n plata Domnului sa se odihneasca in pace;))